Wednesday, 11 February 2015

Antivirus KYROL dari Johor kini di pasaran

Malaysia melangkah setapak lagi dalam industri keselamatan perkomputeran apabila anak tempatan telah berjaya menghasilkan antivirus bertaraf dunia. Antivirus Kyrol ini telah berjaya menarik minat Tun Mahathir untuk mencuba sendiri.Kyrol Internet Security ini kini setaraf antivirus popular dunia seperti Kaspersky, Avira, Panda, Avast, dan AVG ketika ini, Kyrol antivirus ini telah berjaya mengatasi antivirus Kaspersky menurut data RAP average guadrant Feb-Aug 2014.Kalau bukan kita yang menyokong barangan buatan tempatan, siapa lagi perlu beri sokongan. Di bawah ini ada beberapa grafik untuk penilaian anda. Antivirus ini hasil ciptaan anak Johor. Syabas Aniq!! Luaskan Kuasamu KYROL ANTIVIRUS + INTERNET SECURITY.

Nama Kyrol dipilih pula merujuk kepada makna bahasa arab yang membawa maksud TERBAIK!
1 comment:

 1. Nama saya Yusri aisyah, saya dari malaysia, sila mendengar, beberapa pemberi pinjaman di sini tidak bersedia untuk membantu anda, semua mereka hanya mahu di sini adalah untuk merobek anda wang yang diperolehi keras anda. Suami saya dan saya, mendapatkan pinjaman daripada peminjam yang berbeza dalam talian tetapi pada akhirnya, kita telah ditipu dan ditipu wang kita tanpa mendapat pinjaman kami dari syarikat-syarikat pinjaman yang berbeza dalam talian.
  Kami juga meminjam wang untuk membayar untuk pemberi pinjaman dalam talian ini tetapi pada akhirnya, kita mendapat apa-apa.
  Suami saya dan saya berada dalam hutang, dan kami tidak mempunyai sesiapa untuk lari ke tolong, perniagaan keluarga kami telah dimusnahkan dan kita di mana tidak dapat untuk mendapatkan wang untuk memenuhi perbelanjaan harian sehingga kita telah diperkenalkan kepada Puan Glory yang membantu kami dengan menawarkan kami jumlah pinjaman tidak bercagar sebanyak $ 150,000 tanpa cagaran.
  Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk mencapai Puan Glory atau mengikuti prosedur pinjaman, hubungi saya melalui e-mel saya: aisyahyu7@gmail.com
  Atau anda boleh menghantar e-mel kepada Puan Maha Suci: gloryloanfirm@gmail.com

  ReplyDelete